Reclamațiile către furnizori
- soluționări juste pentru probleme expuse corect -

DEPUNERE RECLAMAȚIE >>>

Domeniul energiei electrice și al gazelor naturale

Complexitatea domeniului este dată, ca de obicei, de complexitatea legislației în vigoare în orice moment. Cei mai mulți consumatori nici măcar nu își cunosc TOATE drepturile! Apreciind, mai mult sau mai puțin justificat, că le sunt încălcate drepturi care li se par elementare, consumatorii transmit către furnizori solicitări și reclamații al caror conținut este departe de a le oferi o șansă reală în obținerea vreunui rezultat favorabil.

Furnizorii de energie electrică și gaze naturale

Fiind în general firme a căror cifră de afaceri este ridicată, crează impresia intangibilității. De cele mai multe ori reclamațiile consumatorilor nici măcar nu sunt înregistrate, chiar și atunci când sunt transmise în scris. Tratarea reclamațiilor de către furnizorii de ultimă instanță sau cei concurențiali se face încă "la mica înțelegere", în sensul în care un răspuns rapid trimis prin email, la care consumatorul reacționează mai mult sau mai puțin prompt, este considerat ca fiind o simplă neînțelegere rezolvată pe cale amiabilă. Iar reclamațiile telefonice adresate de consumatori, pentru care nu exista dovada scrisă a depunerii, fac parte din aceeași categorie de "neînțelegeri" și/sau "clarificări".

Consumatorii casnici

De obicei sunt cei care se resemnează cel mai repede atunci când sunt păgubiți. Din păcate, prin necunoașterea drepturilor, sunt cei mai expuși abuzurilor, mai mult sau mai puțin evidente, atât ale furnizorilor de energie electrică și/sau gaze naturale, dar, mai ales, ale operatorilor de rețea.

Consumatorii noncasnici

Această categorie de consumatori este cea mai expusă din punct de vedere legislativ. De la înființarea unui loc de consum și până la plata cantităților de energie estimate greșit, consumatorii noncasnici "beneficiază" de cele mai multe puncte nevralgice în documentație și în informări. De cele mai multe ori atât documentele cât și informările pe care le primesc sunt incomplete. Implicatiile ulterioare ale unor informări incomplete se pot regăsi, de exemplu, în pierderi imediate de natură financiară.

Pentru acest tip de consumatori oferim servicii de reprezentare în fața oricăror firme care dețin orice fel de licență emisă în domeniul energiei electrice și al gazelor naturale.

De ce să plătiți pentru serviciile oferite?

În primul rând pentru că ne îngrijim ca reclamația dvs. să ajungă exact acolo unde trebuie, să fie înregistrată și să fie tratată corespunzător.

În al doilea rând pentru că ne ingrijim ca reclamația dvs. să fie argumentată just, șansele de rezolvare a situației dvs. crescând semnificativ. A spune că aveti o problemă fără argumentarea corectă, este similar cu a pregati o masă fără a avea ce pune în farfurie.

În al treilea rând pentru că vă explicăm într-un limbaj clar pentru dvs. răspunsurile primite de la furnizori.

În al patrulea rând pentru că vă indicăm ce trebuie să faceți dvs. pentru ca o situatie similară să fie mai ușor de gestionat.

În al cincilea rând pentru că eliminăm posibilitatea ca un consumator să fie tratat cu lipsa de respect. Este dificil ca o reclamație compusă cu ajutorul nostru să fie ignorată sau să i se raspundă doar parțial sau într-un mod care să arate că nu există deplin respect față de consumator.

Reclamațiile se pot trimite și gratuit?

Bineînțeles! Puteti transmite reclamatiile dvs. și gratuit! Direct la furnizorul dvs., după cum credeți de cuviință!

Dacă furnizorul dvs. folosește serviciile oferite de platforma noastră informatică, atunci puteți depune reclamațiile gratuit și veți beneficia de întreg suportul prezentat mai sus.

Dacă furnizorul dvs. alege să își gestioneze singur reclamațiile, și totuși doriți ca pentru reclamația dvs. să existe suportul menționat mai sus, atunci serviciile noastre trebuie plătite de către dvs.

Prețuri pentru consumatori / reclamanți / petenți

Prețurile afisate NU includ TVA

Pentru consumatori casnici sau noncasnici

GRATUIT


DACĂ furnizorul dvs. are contract cu IML Consulting


Răspunsuri în termen legal


Recomandări și explicații detaliate, argumentate cu articole din legislație


Fișa completă a reclamației este pusă la dispoziția consumatorului

Pentru consumatori casnici

11,00 EURO

per loc de consum inclus în reclamație


Furnizorul dvs. NU are contract cu IML Consulting


Răspunsuri în termen legal


Recomandări și explicații detaliate, argumentate cu articole din legislație


Fișa completă a reclamației este pusă la dispoziția consumatorului

Pentru consumatori noncasnici

33,00 EURO

per loc de consum inclus în reclamație


Furnizorul dvs. NU are contract cu IML Consulting


Răspunsuri în termen legal


Recomandări și explicații detaliate, argumentate cu articole din legislație


Fișa completă a reclamației este pusă la dispoziția consumatorului

Date de contact

CUI: 24533590
ONRC: J26/1728/2008
Sediu: ROMÂNIA, Jud.Mureș,
Sighișoara, 545400,
str.Mihai Viteazu, nr.3D
Telefon: 0373769796
Fax: 0365819879

Fiti informat

© Copyright 2008 - 2019 IML Consulting SRL - Toate drepturile rezervate

Pagina web afisata de 307 ori pentru 170 vizitatori unici