Întreruperi neanunțate

Așa cum bine am aflat cu toții alimentarea cu energie electrică nu este asigurată în mod constant de către operatorii de distribuție. Deși ar trebui!

Tot la fel de bine știm că operatorii de distribuție nu răspund la telefoanele ale căror numere ne sunt comunicate pe facturi. Deși ar trebui!

Și mai știm că operatorii de distribuție "uită" în mod intenționat să transmită numărul de înregistrare al sesizărilor noastre, pentru a putea spune că "nu a existat nicio reclamație din partea consumatorului cu privire la vreo întrerupere". Deși ar trebui!

Unii au aflat că o reclamație făcută la ANRE, dacă primește vreodată un răspuns, nu este altceva decât o simplă retransmitere a unui răspuns primit din partea operatorului de rețea, neverificat și, de cele mai multe ori, lipsit de datele necesare.

Și atunci ce ar trebui făcut?

În primul rând trebuie să știm că fiecare reclamație scrisă trebuie să primească un număr de înregistrare și trebuie să primească un răspuns corect și complet.

Pentru aceasta puteți completa formularul de mai jos! După completare formularul va trimite IMEDIAT câte un email către operatorul de rețea, furnizorul de energie declarat de dvs., ANRE și ANPC (dacă veți considera necesar). În urma acestor emailuri veți primi un răspuns scris care va conține numerele de înregistrare și explicațiile necesare.

RECLAMAȚI

întreruperi neanunțate

Fiecare întrerupere neanunțată pe care o suportați ca și consumator este o pierdere pe care o suporați de două ori: prima dată când vă crează disconfortul major al lipsei energiei și a două oară în factură, atunci când prețul plătit include tarifele de distribuție pe care le plătiți exact pentru ca operatorii de rețea să vă asigure continuitatea în alimentarea cu energie și nu o fac! Un calcul simplist arată că fiecare minut de întrerupere a alimentării cu energie electrică îl plătiți (sau l-ați plătit deja) cu aproximativ 1 (un) leu.

Furnizorul cu care aveți încheiat contractul

Locul în care a avut loc întreruperea neanunțată

Identificatori ai locului de consum

Informații despre incident

Către cine trimitem mesajul dvs.:

Conținut creat la data de: 02.12.2021
Ultima actualizare: 22.07.2024 08:41:22