Termenii și condițiile de utilizare

Prin vizitarea paginilor afișate pe domeniul reclamatii.info și pe subdomeniile acstuia, declarați că ați citit, ați înțeles și sunteți de acord cu următoarele:

Acest set de Termeni și condiții reflectă modul în care CJ Legal Advices Privacy & Trust SRL își desfășoară activitatea, legile aplicabile companiei noastre și anumite lucruri în care aceasta a crezut mereu. Prin urmare, Termenii și condițiile ajută la definirea relației dvs. cu CJ Legal Advices Privacy & Trust SRL când interacționați cu serviciile sale. De exemplu, aceste condiții includ următoarele titluri de subiecte:

 1. Ce puteți aștepta de la noi, care descrie cum ne oferim și ne dezvoltăm serviciile
 2. Ce așteptări avem de la dvs., care definește anumite reguli privind folosirea serviciilor noastre
 3. Conținutul din cadrul serviciilor CJ Legal Advices Privacy & Trust SRL, care descrie drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului pe care îl găsiți în serviciile noastre, indiferent dacă acesta vă aparține dvs., companiei CJ Legal Advices Privacy & Trust SRL sau altora
 4. În cazul unor probleme sau neînțelegeri, care descrie alte drepturi legale pe care le aveți și la ce să vă așteptați dacă cineva încalcă aceste condiții

Este important să înțelegeți termenii, deoarece trebuie să-i acceptați ca să folosiți serviciile noastre.

Pe lângă aceste condiții, publicăm și o Politică de confidențialitate. Deși nu face parte din aceste condiții, vă recomandăm să o citiți ca să înțelegeți mai bine cum să actualizați, să gestionați, să exportați și să ștergeți informațiile dvs..

Furnizorul de servicii

În Spațiul Economic European (SEE) și Elveția, serviciile reclamatii.info sunt oferite de (iar dvs. încheiați contractul cu):

CJ Legal Advices Privacy & Trust SRL
Str. C1 Nr. 58B-C5
Mamaia-Sat (Năvodari), jud. Constanța, 905700
ROMÂNIA

Cerințe privind vârsta

Dacă nu aveți vârsta necesară pentru a vă gestiona propriul Cont reclamatii.info, trebuie ca părintele sau tutorele dvs. să vă acorde permisiunea de a folosi un Cont reclamatii.info. Cereți-i părintelui sau tutorelui să citească împreună cu dvs. aceste condiții.

Dacă sunteți părinte sau tutore și permiteți copilului dvs. să folosească serviciile, aceste condiții vi se aplică și sunteți responsabil(ă) pentru activitatea copilului în serviciile respective.

Unele servicii reclamatii.info au cerințe suplimentare privind vârsta, așa cum prevăd termenii și politicile suplimentare specifice serviciilor respective.

Relația dvs. cu Reclamatii.Info

Aceste condiții ajută la definirea relației dvs. cu reclamatii.info. În general, vă acordăm permisiunea de a folosi serviciile noastre dacă acceptați să respectați aceste condiții, care reflectă modul în care reclamatii.info își desfășoară activitatea și în care generează profit. Atunci când vorbim despre „reclamatii.info”, „noi”, „al nostru”, ne referim la CJ Legal Advices Privacy & Trust SRL și afiliații săi.

Ce puteți aștepta de la noi

Oferim o gamă largă de servicii care se supun acestor condiții, printre care:
 • aplicații și site-uri destinate consumatorilor și furnizorilor de energie;
 • platforme destinate furnizorilor de energie;
 • servicii integrate (precum facturarea energiei, administrare relatii contractuale, gestionare relatii cu consumatorii, call-center);

Serviciile noastre sunt create pentru a funcționa împreună, dându-vă posibilitatea de a trece mai ușor de la o activitate la alta. De exemplu, facturarea vă poate reaminti că aveți o o sumă neachitată sau neîncasată pentru care vi se oferă un link de plată online cu cardul. Sau facturarea poate oferi un set de prognoze de consum..

Îmbunătățim serviciile Reclamatii.Info

Folosim în permanență noi tehnologii și funcții pentru îmbunătățirea serviciilor noastre. De exemplu, implementăm inteligența artificială care folosește învățarea automată pentru a detecta și a bloca spamul și programele malware și pentru a vă oferi funcții inovatoare, cum ar fi prognoze de consum actualizate orar. Ca parte a acestui proces de îmbunătățire continuă, uneori adăugăm sau eliminăm funcții, mărim sau micșorăm limitele serviciilor noastre și oferim servicii noi sau le retragem pe cele vechi.

Urmăm un program riguros de cercetare a legislației. De aceea, înainte să modificăm sau să retragem un serviciu, analizăm cu atenție interesele utilizatorilor, așteptările rezonabile ale acestora și impactul potențial asupra lor. Modificăm sau întrerupem oferirea serviciilor numai din motive valide, cum ar fi ca să îmbunătățim performanța sau securitatea, să respectăm legea, să prevenim activitățile ilegale sau abuzurile, să reflectăm progresele tehnice sau deoarece o funcție sau un serviciu nu mai este suficient de popular sau de economic.

Dacă facem modificări care afectează negativ folosirea de către dvs. a serviciilor noastre sau dacă nu mai oferim un serviciu, vă vom notifica în prealabil și în mod rezonabil și vă vom oferi oportunitatea de a exporta conținutul din Contul dvs. Reclamatii.Info , cu excepția situațiilor urgente, cum ar fi prevenirea abuzurilor, răspunsul la cerințe legale sau abordarea problemelor legate de securitate și operabilitate.

Ce așteptări avem de la dvs.

Respectați aceste condiții și termenii suplimentari specifici serviciilor

Permisiunea pe care v-o acordăm de a folosi serviciile noastre este valabilă atât timp cât vă îndepliniți obligațiile în baza:
 • acestor condiții;
 • a condițiilor suplimentare specifice serviciilor, care ar putea include prevederi precum cerințele suplimentare privind vârsta.

În plus, vă punem la dispoziție diverse politici, centre de ajutor și alte resurse ca să vă răspundem la întrebările frecvente și să definim așteptările legate de folosirea serviciilor noastre. Printre aceste resurse se numără Politica de confidențialitate, Centrul de ajutor privind drepturile de autor, Centrul pentru siguranță și alte pagini accesibile de pe site-ul de politici.

Deși vă acordăm permisiunea de a ne folosi serviciile, păstrăm toate drepturile de proprietate intelectuală asupra serviciilor.

Respectați-i pe ceilalți

Multe dintre serviciile noastre vă ajută să interacționați cu alte persoane sau companii. Vrem să menținem un mediu respectuos pentru toată lumea, ceea ce înseamnă că trebuie să respectați următoarele reguli de comportament:
 • să respectați legile în vigoare, inclusiv pe cele privind controlul exporturilor, sancțiunile și traficul de persoane ;
 • să respectați drepturile celorlalți, inclusiv pe cele de confidențialitate și de proprietate intelectuală;
 • să nu abuzați și să nu răniți alte persoane sau pe dvs. (să nu amenințați și să nu încurajați astfel de abuzuri sau daune), de exemplu, prin înșelarea, fraudarea, defăimarea, intimidarea, hărțuirea sau urmărirea altora;
 • să nu abuzați, să nu afectați, să nu perturbați și să nu interferați cu serviciile.

Politicile și condițiile suplimentare specifice serviciilor oferă mai multe detalii despre comportamentul adecvat pe care toți cei ce utilizează acele servicii trebuie să îl urmeze. Dacă observați că alte persoane nu respectă aceste reguli, multe dintre serviciile noastre vă dau posibilitatea să raportați un abuz. În cazul în care luăm măsuri în legătură cu raportarea unui abuz, asigurăm un proces echitabil, așa cum este descris în secțiunea Luarea de măsuri în cazul în care apar probleme.

Permisiunea de a vă folosi conținutul

Unele dintre serviciile noastre sunt create pentru a vă permite să încărcați, să stocați, să trimiteți, să primiți sau să distribuiți conținutul propriu. Nu aveți obligația să oferiți conținut pentru servicii și aveți libertatea să alegeți conținutul pe care vreți să-l puneți la dispoziție. Dacă alegeți să încărcați sau să permiteți accesul la conținut, verificați dacă aveți drepturile necesare și dacă respectivul conținut respectă legile în vigoare.

Licență

Conținutul dvs. vă aparține, ceea ce înseamnă că păstrați toate drepturile de proprietate intelectuală asupra acestuia. De exemplu, aveți drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului creativ pe care îl creați, de exemplu, recenziile pe care le scrieți. Sau aveți dreptul de a distribui conținutul creativ al altcuiva dacă acea persoană v-a acordat permisiunea în acest sens.

Avem nevoie de permisiunea dvs. dacă drepturile de proprietate intelectuală ne restricționează folosirea conținutului dvs. Prin această licență, acordați companiei CJ Legal Advices Privacy & Trust SRL permisiunea respectivă.

Ce acoperă

Această licență acoperă conținutul dvs. dacă acesta este protejat prin drepturi de proprietate intelectuală.

Ce nu acoperă

 • Această licență nu vă afectează drepturile la protecția datelor, ci se referă doar la drepturile de proprietate intelectuală
 • Această licență nu acoperă următoarele tipuri de conținut:
  • informații factuale disponibile public pe care le oferiți, cum ar fi corectarea adresei unei companii locale. Aceste informații nu necesită licență, deoarece sunt considerate informații publice pe care le poate folosi oricine.
  • feedbackul pe care îl trimiteți, de exemplu, sugestii privind îmbunătățirea serviciilor noastre. Feedbackul este acoperit în secțiunea Comunicări legate de servicii de mai jos.

Domeniul de aplicare

Această licență este:
 • internațională, adică este valabilă oriunde în lume;
 • neexclusivă, adică puteți acorda altor persoane licența de utilizare a propriului conținut;
 • scutită de redevențe, adică licența nu presupune costuri.
 

Drepturi

Această licență permite companiei CJ Legal Advices Privacy & Trust SRL următoarele:

 • să găzduiască, să reproducă, să distribuie, să comunice și să folosească conținutul dvs., de exemplu, să-l salveze în sistemele noastre și să-l facă accesibil oriunde v-ați afla;
 • să publice, să execute public sau să afișeze public conținutul dvs., dacă l-ați făcut vizibil pentru alții;
 • să vă modifice conținutul, de exemplu, prin reformatarea sau traducerea lui;
 • să sublicențieze aceste drepturi:
  • altor utilizatori pentru a permite funcționarea serviciilor conform destinației lor, cum ar fi opțiunea de a trimite fotografii persoanelor dorite;
  • contractorilor noștri, care au semnat contracte conforme cu aceste condiții, numai în scopurile limitate descrise în secțiunea Scop de mai jos.

Scop

Această licență are următoarele scopuri limitate:

 • operarea și îmbunătățirea serviciilor, ceea ce înseamnă asigurarea funcționării serviciilor conform destinației lor și crearea de noi funcții. Aici sunt incluse folosirea sistemelor automatizate și a algoritmilor pentru analiza conținutului dvs.:
  • pentru conținut spam, programe malware și conținut ilegal;
  • pentru a recunoaște tipare în date, de exemplu, pentru a stabili când să fie sugerat un set nou de documente în vederea păstrării documentelor și imaginilor similare într-un singur loc;
  • pentru a personaliza serviciile noastre, de exemplu, pentru a vă oferi recomandări sau rezultate ale căutării, conținut și anunțuri personalizate (pe care le puteți modifica sau dezactiva din Setările pentru anunțuri);
  Analiza are loc când conținutul este trimis, primit sau stocat.
 • folosirea conținutului pe care l-ați făcut public pentru a promova serviciile. De exemplu, pentru a promova o aplicație Reclamatii,info, este posibil să cităm o recenzie scrisă de dvs. Sau pentru a promova serviciile noastre, putem să afișăm o captură de ecran a mesajului dvs.
 • implementarea de noi tehnologii și servicii pentru Reclamatii.Info, în conformitate cu acești termeni.

Durata

Această licență este valabilă atât timp cât conținutul dvs. este protejat de drepturile de proprietate intelectuală.

Dacă eliminați din serviciile noastre orice conținut acoperit de prezenta licență, sistemele nu vor mai afișa public conținutul respectiv într-un interval de timp rezonabil. Există două excepții:

 • dacă ați trimis deja altora conținutul înainte de a-l elimina. De exemplu, dacă ați trimis o fotografie unui prieten, iar acesta a creat o copie sau a trimis-o altcuiva, fotografia poate continua să apară în Contul Reclamatii.Info al prietenului dvs. și după ce o eliminați din Contul dvs.
 • Dacă vă puneți la dispoziție conținutul folosind serviciile altor companii, este posibil ca motoarele de căutare, inclusiv Căutarea Google, să găsească și să afișeze în continuare conținutul dvs. ca parte din rezultatele căutării.
Conținut creat la data de: 26.11.2021
Ultima actualizare: 12.06.2024 14:16:33