Reprezentare permanentă
- garanția evoluției corecte a unui contract de furnizare -

DEPUNERE RECLAMATIE >>>

Consumatorii noncasnici

Această categorie de consumatori este cea mai expusă din punct de vedere legislativ. De la înființarea unui loc de consum și până la plata cantităților de energie estimate greșit, consumatorii noncasnici "beneficiază" de cele mai multe puncte nevralgice în documentație și în informări. De cele mai multe ori atât documentele cât și informările pe care le primesc sunt incomplete. Implicațiile ulterioare ale unor informări incomplete se pot regăsi, de exemplu, în pierderi de natura financiară.

Pentru acest tip de consumatori oferim servicii de reprezentare în fața oricăror firme care dețin orice fel de licență emisă în domeniul energiei electrice și al gazelor naturale.

De ce să plătiți serviciul de reprezentare?

În primul rând pentru că ne îngrijim ca potențialele probleme să fie eliminate încă de la semnarea contractului de furnizare.

În al doilea rând pentru că ne îngrijim ca drepturile dvs. să fie respectate în totalitate. Nu aveți doar obligația plății facturilor. Aveți și drepturi! Pe care nu le cunoașteți în totalitate

În al treilea rând pentru că vă expliăm într-un limbaj clar pentru dvs. răspunsurile primite de la furnizori.

În al patrulea rând pentru că vă indicăm ce trebuie să faceți dvs. pentru ca o situație potențial riscantă să fie mai ușor de prevenit, și, dacă apare, mai simplu de gestionat.

În al cincilea rând pentru că eliminăm posibilitatea de a fi tratat cu lipsa de respect caracteristică furnizorilor de energie electrică și/sau gaze naturașe. Este dificil pentru ei ca o notificare, sesizare, reclamație compusă cu ajutorul nostru să fie ignorată sau să i se raspundă doar partial sau într-un mod care să arate ca nu există deplin respect fata de consumator.

Pot depune reclamații și fără reprezentare permanentă?

Bineînțeles! A fi reprezentat permanent garantează o acoperire mai largă a unei situații. O reclamație înseamna doar rezolvarea unei situații punctuale, independent de situația generală referitoare la alte probleme.

Prețul serviciului

Reprezentați o persoană juridică și doriți să scăpați de grija rezolvarii problemelor generate de relațiile comerciale cu furnizorii de energie electricță și/sau gaze naturale? Incheiați un CONTRACT DE REPREZENTARE și problemele dvs. vor fi tratate cu maximă atenție!

Costul minim al unui asemenea contract este de 110 EURO/lună, în cazul plăților lunare, sau de 1100 EURO/an în cazul plății în avans pentru 12 luni. În cazul în care utilizati mai mult de 10 (zece) locuri de consum (numărate în functie de tip: energie electrică și gaze naturale) costurile de reprezentare pot să crească.

Pentru mai multe informații și/sau o ofertă de preț contactați-ne la 0770903710 sau prin email la reprezentare @ reclamatii.info

Date de contact

CUI: 24533590
ONRC: J26/1728/2008
Sediu: ROMÂNIA, Jud.Mureș,
Sighișoara, 545400,
str.Mihai Viteazu, nr.3D
Telefon: 0373769796
Fax: 0365819879

Fiti informat

© Copyright 2008 - 2019 IML Consulting SRL - Toate drepturile rezervate

Pagina web afisata de 261 ori pentru 150 vizitatori unici