Reclamatii.Info

Tratamentul cât mai complet, corect, argumentat și independent posibil al reclamațiilor din domeniul furnizării energiei electrice și/sau gazelor naturale

Depuneti reclamatie Vedeti stadiul reclamatiei

Reclamatii.Info

Atunci când lucrurile vă sunt neclare și vreți să aveți garanția că o reclamație a fost tratată corespunzător de către ambele părti implicate în proces, utilizarea serviciului nostru vă oferă garanția unui tratament nediscriminatoriu, independent, complet și echidistant

Consumatorii de energie electrică și/sau gaze naturale

Deși există multe drepturi pe care aceștia le au, în majoritatea cazurilor nici măcar nu le sunt cunoscute, sunt induăși în eroare de zvonuri și "prietenul Costică" de la firma de energie, care "lucrează acolo de mulți ani și știe cum stau lucrurile". Pentru că legile s-au schimbat și se schimbă destul de des, se poate întâmpla ca "prietenul Costică" sa nu știe "toate cele" și să mai "pună de la el" câteva explicații.

Folosind sistemul nostru veți găsi întotdeauna explicațiile corecte, juste și argumentate de articolele corespunzătoare cadrului legislativ aplicabil la data transmiterii răspunsurilor noastre.

Furnizorii de energie electrică și/sau gaze naturale

Eficientizarea activității de furnizare include, printre multi alți factori, respectarea în totalitate a legislației în vigoare. Domeniul energiei este relativ corect reglementat, însă complexitatea aspectelor generate de situațiile reclamate, poate genera scăpări, omisiuni sau greșeli în abordarea, tratarea, gestionarea și soluționarea unor reclamații. Externalizarea serviciului de gestionare a reclamațiilor devine o soluție care completează activitatea de furnizare, mai ales dacă se ia în calcul degrevarea de timp a personalului propriu, și, nu în utlimul rând, scăderea gradului de stres din interiorul firmei furnizoare.

Date de contact

CUI: 24533590
ONRC: J26/1728/2008
Sediu: ROMÂNIA, Jud.Mureș,
Sighișoara, 545400,
str.Mihai Viteazu, nr.3D
Telefon: 0373769796
Fax: 0365819879

Fiti informat

© Copyright 2008 - 2021 IML Consulting SRL - Toate drepturile rezervate

Pagina web afisata de 665 ori pentru 294 vizitatori unici